پنج شنبه, ۳ تیر , ۱۴۰۰ ×

خرید سری کامل لباس آتش نشانی و تجهیزات عملیات ایستگاه آتش نشانی شهرداری فرح آباد با پیگیری مهندس شکیبافر شهردار فرح آباد و مساعدت استاندار محترم مازندران جناب مهندس حسین زادگان و مدیر کل محترم دفتر شهری و امور شوراهای استانداری که از میزان تأمین اعتبار بالغ بر پانصد میلیون ریال برای همه شوراها، این تجهیزات را با هشتاد میلیون ریال در اختیار شهر فرح آباد قرار دادند.
لازم بذکر است که از یکسال گذشته به این طرف، اهتمام شهرداری به تجهیز عملیاتی آتش نشانی و تأمین نیازهای اعلام شده مصروف شده تا جائیکه هم اکنون ایستگاه آتش نشانی شهرداری فرح آباد تبدیل به یکی از ایستگاههای مجهز آتش نشانی شده است و هدف از آن، افزایش ضریب موفقیت آتش نشانان در کمک به امدادخواهان و گرفتاران در سوانح و حوادث است.