شنبه, ۲۱ فروردین , ۱۴۰۰ ×

متعاقب پیگیریهای اولیه و ارجاع وزیر محترم راه و شهرسازی به دکتر عبوری معاون محترم وزیر، صبح امروز جلسه ارزشمندی به اتفاق مدیرکل راه و شهرسازی مازندران، رئیس شورای شهر و شهردار فرح آباد در دفتر کار دکتر مهدی عبوری برگزار شد.
در این جلسه موضوعات و توافقات بسیار مهمی انجام شد که در صورت تحقق، شاهد تحولی محسوس در شهر فرح آباد خواهیم شد.
اهم این موارد عبارتند از:
۱-تحویل قیر مورد درخواست به شهرداری فرح آباد پس از دریافت اولین محموله توسط وزارت راه و شهرسازی
۲-موظف شدن مدیرکل راه و شهرسازی مازندران به طراحی خیابان کندرو از ابتدای فرح آباد تا دریا
۳- موظف شدن مدیرکل راه و شهرسازی به کمک اساسی جهت تصویب طرح هادی شهری فرح آباد
۴-قول دکتر عبوری برای آوردن آقای مونسان وزیر گردشگری و میراث فرهنگی به شهر فرح آباد جهت ایجاد تحول میراثی در فرح آباد
۵-قول دکتر عبوری برای اخذ موافقت جهت صدور پروانه برای برجهای ده طبقه در فرح آباد و افزایش درآمد شهرداری
در این جلسه آقایان بخشیان رئیس شورای شهر فرح آباد و شکیبافر شهردار فرح آباد مفصلا” در خصوص برنامه های توسعه فرح آباد صحبت کردند.