یکشنبه, ۴ آبان , ۱۳۹۹ 9 ربيع أول 1442 Sunday, 25 October , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 38 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
10 شهریور 1399 - 7:33

حضور شهردار فرح آباد در آئین افتتاح پروژه ایستگاه انتقال آب کم فشار از تجن به آب بندان با حضور دکتر حسن نژاد معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، فرماندار شهرستان ساری ، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی محمدزاده امام جمعه محترم شهر فرح آباد،حاج حجت اله بخشیان رئیس شورای اسلامی شهر فرح آباد و […]

حضور شهردار فرح آباد در آئین افتتاح پروژه ایستگاه انتقال آب کم فشار از تجن به آب بندان با حضور دکتر حسن نژاد معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، فرماندار شهرستان ساری ، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی محمدزاده امام جمعه محترم شهر فرح آباد،حاج حجت اله بخشیان رئیس شورای اسلامی شهر فرح آباد و مهندس مجتبی بندری نائب رئیس شورای اسلامی شهر فرح آباد برگزار گردید.