تأسیس مرکز فرح آباد شناسی

مرکز فرح آباد شناسی در شهر ساحلی و تاریخی فرح آباد ایجاد می شود.به پیشنهاد مهندس حسین شکیبافر شهردار فرح آباد و تصویب شورای اسلامی شهر فرح آباد، برای افزایش دامنه تحقیقات تاریخی و احصاء آثار مکتوب و نیز ثبت میدانی اماکن تاریخی اعم از صفویه و قاجاریه فرح آباد، به تأسی از شهرهای بزرگ […]

مرکز فرح آباد شناسی در شهر ساحلی و تاریخی فرح آباد ایجاد می شود.
به پیشنهاد مهندس حسین شکیبافر شهردار فرح آباد و تصویب شورای اسلامی شهر فرح آباد، برای افزایش دامنه تحقیقات تاریخی و احصاء آثار مکتوب و نیز ثبت میدانی اماکن تاریخی اعم از صفویه و قاجاریه فرح آباد، به تأسی از شهرهای بزرگ تاریخی، مرکزفرح آبادشناسی تأسیس می شود.
بر اساس این طرح و مصوبه شورای شهر، مرکز فرح آباد شناسی با اهتمام و به مسئولیت شهرداری فرح آباد، به زودی جهت انجام امورات فرهنگی، هنری، اجتماعی، مردم شناسی و… در راستای معرفی، توسعه و مدیریت پایدار شهر ساحلی و تاریخی فرح آباد آغاز بکار می نماید.