یکشنبه, ۴ آبان , ۱۳۹۹ 9 ربيع أول 1442 Sunday, 25 October , 2020 ساعت تعداد کل نوشته ها : 38 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
آئین افتتاح مرکز شتاب نگار شهر فرح آباد در ساختمان شورای اسلامی شهر
10 شهریور 1399 - 7:29

آئین افتتاح مرکز شتاب نگار شهر فرح آباد در ساختمان شورای اسلامی شهر با مساعدت اداره کل راه و شهرسازی استان توسط شهرداری فرح آباد با حضور دکتر حسن نژاد معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری، مهندس نظری مدیر کل راه و شهرسازی استان، حاج عباس رضایی فرماندار شهرستان ساری، مهندس شکیبافر شهردار فرح آباد، […]

آئین افتتاح مرکز شتاب نگار شهر فرح آباد در ساختمان شورای اسلامی شهر با مساعدت اداره کل راه و شهرسازی استان توسط شهرداری فرح آباد با حضور دکتر حسن نژاد معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری، مهندس نظری مدیر کل راه و شهرسازی استان، حاج عباس رضایی فرماندار شهرستان ساری، مهندس شکیبافر شهردار فرح آباد، حاج حجت اله بخشیان رئیس و مهندس مجتبی بندری نائب رئیس شورای اسلامی شهر فرح آباد برگزار گردید.